Natti

Hejhej! Har precis kommit in och lagt mig i min säng! För ett tag sedan då jag va ute så satt två av mina katten och omringade en söt liten skogsmus som var helt livrädd! Så jag gör la som vanligt och tar upp sörnosen i handen och gosar med den innan jag släpper tillbaka den i skogen.. Här har ni en bild på den lyckliga sötisen när han precis fått komma in i skogen igen!
 
Stackarn, måste varit vettskrämd av katterna!
Men eftersom jag ska på tkvällen imorgon och bor i stugan så måste jag upp tidigt och åka hem från stugan! Så jag måste sova nu! Kommer blogga imorgon också + att designen ska bli klar!
Godnatt

Tandläkaren och en massa myspys i stugan

Hej igen! Det va ett tag sedan jag verkligen la ner tid på bloggen och det beror på att jag hållit på med en ny bloggdesign (igen). Jag tröttnar jättefort på mina designer så kände för att göra en ny. Men den är nästan klar, ska bara fixa med headern och lite sånt innan jag lägger in den här! Och ja, jag ska börja fota mer till mina inlägg!
 •
Men igår gick jag upp ganska tidigt eftersom jag skulle med mamma till jobbet en snabbis innan jag skulle till tandläkaren. Hos tandläkaren gick det la bra. Sen när jag kom tillbaka till stugan så blev det mest myspys innan jag gick och la mig och kollade på film! Och jag fick tillbaka mitt busskort igår också! Så har alla skyllt på mig för att det va borta men NEJ, det va precis som jag sa.. Att min bror tappat bort det! 
Nu tänkte jag göra klart designen, vi får se om jag lägger in den här idag! Vi hörs senare!

Godmorgon

Godmorgon allihopa! Jag har precis vaknat och ska snart äta frukost. Kommer inte på så mycket att skriva på morgonen så vi hörs senare! 

Giveaway?

Hej! Jag funderar på om jag ska ha en giveaway snart! Men om ni tycker att jag ska ha det så lämna gärna en kommentar och vad ni vill ha som pris!

Dop, bröllop och godis

 
Hej på er! Förlåt för att jag inte lagt tid på bloggen det senaste, har varit så trött och bara slöat hela dagarna. Men nu är det ändring på det! Igår runt halv 10 gick jag upp eftersom jag skulle på dop! Vi åte hem från stugan för att göra oss iordning och sen åkte vi till dopet! Det var dubbel dop. När det var färdigt så blev det heöt plötsligt bröllop! Nästan ingen av dom som var i kyrkan visste om att dom skulle gifta sig också, så då blev det ett dubbel bröllop också! Efter det gick vi ner till församlingshemmet för att äta! Lite senare när vi kom till stugan igen så satte jag mig borta vid min mosters stuga som ligger brevid våran! Så kommer hon ut med lite godis, muuumsigt! Men vi hörs senare!
 
 

Varberg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Varbergs bilder

Videon som jag gjort har inte gått att ladda upp eftersom mitt nät suger! Men bilderna kommer nu så får vi se om jag kan ladda upp videon imorgon! Puss
 
 
 

Dagen + en extra grej♥

 
 
 
Hej på er! Videon kommer jag göra imorgon istället för jag har inte hunnit idag! Bilderna kommer i nästa inlägg och jag tänkte berätta lite om dagen. Idag vaknade jag runt 10 och klev upp direkt istället för att ligga och slöa som jag brukar. Jag klädde på mig och gick ut och satte mig med datorn. En stund senare åt jag frukost och sen var jag ute och gick en stund! När jag kom tillbaka så satte jag mig ute i solen och sen kom mamma och pappa hem. 
 
En jätterolig sak är att jag är en tjejs förebild!! Fick ett meddelande på kik idag av en tjej som jag inte känner! Hon heter Elin och är 15 år gammal! Verkligen jättekul att få veta sånna sakar! Många kramar till dig♥

Om Varberg, bilderna osv..

Hej på er! Igår blev det inget mer bloggande eftersom nätet är helt uppfakkat. Nej men det fungerar inte. Jag kan inte använda min mobil heller! Men istället för att skriva så tänkte jag göra en video där jag berättar om Varberg! Alla bilder kommer upp idag, men lite senare. Nu sitter jag ute i solen med datorn och ska fixa bilderna! Vi hörs senare!

Hemma i Borås

Saknat mig? Nä men hej! Har precis klivit av tåget och sitter just nu på mammas jobb eftersom hon mötte upp mig på stationen. Tänkte bara berätta att jag är hemma i Borås och jag kommer blogga mer om ett par timmar när jag kommit hem. Har fotat en del så bilderna kommer antagligen upp ikväll. Vi hörs!
 
 
 
 

En vecka utan

 
Hejhej, tänkte bara skriva ett snabbt inlägg nu! Jag kommer inte blogga på en vecka eftersom jag ska med Ellen och henns familj till Varberg. Så imorgon på morgonen åker jag från stugan till henne och sen drar vi till Ullared en snabbis innan vi fortsätter till Varberg! Kommer såklart fota en massor och jag lovar att det kommer ut på bloggen när jag kommer hem! Detta får bli sista inlägget. Idag har jag varit hemma och packat ihop mina saker och sen åkte jag tillbaka till stugan för att packa ihop det sista. Jag har inte gjort preciellt mycket idag. Inget bra väder alls heller. Nu ligger jag framför tv:n och datorn och bara längtar tills imorgon! Vi hörs om en vecka!
PUSS

Ingen dator = Inget bloggande

Hej på er! Igår var jag först på kalas hos min farmor och sen åkte jag direkt till stan för att gå på t-kvällen, därför har jag inte bloggat något! I stan mötte jag Ellen och Isabell som jag var med hela kvällen! Lite senare träffade jag Mathias! När jag kom hem runt 1 tiden så gick jag direkt och la mig! Har aldrig varit så trött efter en t-kväll förr!
 
Idag vaknade jag vid 12! Jag gick upp, åt och sen gick jag ut och solade. Idag har det varit riktigt fint väder! 25 grader i skuggan och minst 30 i solen! Lite senare kom mamma, pappa och Calle hem för att hämta mig och Cassandra! Vi åkte ut till stugan igen och där har jag mest luffat runt resten av dagen! Nu hade jag tänkt kolla på någon film och kanske kolla några bloggar innan jag lägger mig! Ni får ha det bäst så hörs vi imorgon om inte annat!

Lite frågor

Hej! Jag fick några frågor på min mail som jag tänkte svara på!
 
Vad har du för dator? - Jag har en Packard Bell, vet inte riktigt vilken modell.
Vart redigerar du dina bilder? - Jag redigerar mina bilder i Photoshop eller i Picmonkey som du hittar här.
Vad heter du på Instagram? - På Instagram heter jag Carolinepeterssons.
Vad gör du helst, solar eller badar? - Helst solar jag.
 
Om du har några frågor så är det bara att fråga på! Kommentera/maila/kika eller vad som helst.
Haree gött!
 

Tillbaka i stugan

Hej på er! Nu är jag tillbaka i stugan och jag la mig i sängen direkt med min dator. Musik, musik, musik! Japp, musik är mitt liv! Bästa känslan är att ta på sig hörlurarna och sätta på favvo låten på högsta volym! Ikväll har jag inget planerat men jag kommer antagligen sitta vid datorn och tv:n resten av kvällen, eftersom det inte är speciellt fint väder. Vi hörs kanske senare!

Slutar med 30 days

Hej jag slutar med ''30 days'' eftersom jag bara glömmer av det! Ganska kort inlägg men jaja! 
Pusshej
 

Hem o fixa

Hej på er! Jag har precis vaknat och tänkte klä på mig lite och sedan äta frukost. Om någon timme så ska jag hem från stugan och göra mig iordning till kalaset, duscha och lite sånt. Vet inte vad jag ska skriva mer i detta inlägget, så jag bloggar mer ikväll när jag kommit hem. Ni får ha det så jättebra så hörs vi!
 
 
 
 

Kommentera gärna

Hej på er, idag har jag mest njutit av det fina vädret! Har gått runt i bikini nästan hela dagen! Det finns en badplats precis brevid våran stuga, där vi brukar bada! Där har jag varit i o plaskat typ halva dagen! Det är så skönt när det äntligen blivit varmt i vattnet! Om jag ska vara helt ärlig så ska jag snart lägga mig! Imorgon ska jag på 25 års kalas hos min kusin och sen ''kanske'' jag ska kolla när min bror spelar fotboll, annars åker jag med min moster ut till stugan igen! Men jag tänkte bara säga att ni mer än gärna får kommentera mina inlägg! Det blir som motivation till att blogga! Och det blir såklart mycket roligare att blogga om man får kommentarer! Så lämna gärna en kommentar!

Bildbomb (bilder från idag)

 

Fredag, lördag, söndag + idag

Hej i fredags åkte vi ut till stugan för att fixa till pappas 50 års fest! Vi höll det hemligt eftersom det va en överraskning! Tänkte inte berätta så jätte mycket om det, men det var la roligt! 
I lördags hände det inte så mycket, kommer knappt ihåg något heller! I söndags solade jag och va ute hela dagen!
Idag när jag vaknade så gick jag ut och satte mig i solen, för ett tag sedan så var jag o handlade lite med mamma, Cassandra och min moster! Jag ska snart äta och sen tänkte jag gå ut och plocka smultron!

Torsdags

Hej på er, jag har helt glömt av bloggen de senaste dagarna men nu ska jag försöka komma igång igen! Jag tänkte berätta lite om min torsdag. Under dagen gjorde jag inte så mycket men lite senare på eftermiddagen så åkte jag in till stan! Jag och min syster gick och åt sen gick vi bara runt eftersom jag väntade på Ellen och Cassandra hade ingen att gå med! Lite senare kom Ellen och vi fortsatte att gå runt! Sen träffade jag Mathias och så gick vi runt i stan med hans kompisar! Jag lyssnade inte så mycket på Ulrik så det blev inga bilder heller! Men sen på kvällen så gick det typ inga bussar men vi väntade på en som gick runt 12! Ellen åkte hem lite tidigare! Jag och min syster åkte till Sjöbo för att fixa en sak, sen upptäckte vi att det inte gick någon buss tillbaka så vi fick gå! Sen när vi gått en bit så såg vi att det gick en buss från ett annat ställe! Vi stannade och åkte med den till södra, Vi missade första bussen som gick hem till oss, men det stod att det skulle komma en till efter! Men kom den bussen?
- Nej! 
Det slutade men att vi fick ta en taxi hem, så vi betalade 400 kr!
Vi kom hem vid 2! Tog en nattmacka och sen la jag mig!
 
 

Infoooo

Ett litet snabbt inlägg bara! Jag bloggar massor imorgon! Om i torsdags osv.. Nu ska jag lägga mig! Godnatt♥

Torsdag

 
Hej på er! Jag vaknade vid halv 7 idag eftersom jag skulle skjutsa min syster till hennes jobb, på cykel! 
Men det blev bara att jag åkte med och hon skjutsade mig, så jag sedan fick cykla hem! Så jobbigt eftersom benen fortfarande var trötta! Så när jag kom hem så slängde jag in mina jeans i tvätten och la mig i soffan! Jag har nyss plockat bort en fästing från min axel, usch säger jag bara! Lite senare så ska jag till stan med Ellen, det är ju torsdags kväll och Ulrik Munther sjunger där idag♥ Jag ska såklart försöka fota en del som kommer upp på bloggen ikväll eller imorgon! Men om jag glömmer av att fota så får ni inte bli sura! Men nu ska jag gå ut och plocka av jordgubbarna från landet! Ni får ha det så bra!

Någooooon??

 Hej på er! Vet att det är en jättedålig bild men finns det någon där ute som har hans nummer??? OM NÅGON HAR, GE MIG DET!!!!!!!!!!!!!!!!!! Han är skyldig mig en kyss!!! Så om någon har hans nummer... skriv det till mig på kik ~ Carrowliine 

Dryg dag

Hej på er! Idag har inte gjort någonting. Har varit trött hela dagen och när jag försöker sova så går det inte! Men om någon skulle vilja, så får ni mer än gärna kika mig!
kik ~ Carrowliine
Vi får se om jag bloggar mer senare, nu ska jag äta och lägga mig framför tv:n! Men ni får ha det så bra!

30 days - dag 8

Dag 8 - Någon du saknar
Någon jag saknar är våran katt Sandy som sprang bort för ett tag sen! En av världens goaste katter som jag aldrig kommer glömma!♥ (bilden är tagen av min syster)

30 days - dag 7

Dag 7 - En bild du börjar gråta över
 
Jag kommer tyvärr inte på någon bild!♥
 

Glass i stora lass

Hej på er! Man får la unna sig lite glass när man har lov! MUUUUUMS♥
På bilden ser ni chokladglass med smultron!

30 days - dag 6

Dag 6 - Hit vill jag åka
Jag har alltid velat åka till Hawaii! Så ah, dit vill jag åka!♥

Godmorgon

Hej på er! Jag vaknade för en stund sen och har precis ätit frukost! Vet inte alls vad jag ska göra idag! Vi får se vad som händer! Kanske ska till stugan idag, om mamma och pappa blir klara med taket! 
Här är en bild på en nyvaken Caroline! Inte speciellt fin bild men man får la bjuda lite!♥
Nu tänkte jag klä på mig och kanske gå ut en stund! Vi hörs lite senare!