30 days - dag 5

Dag 5 - Något som är värt att köa länge för
Det är så sjukt värt att köa till Justins konsert! Eftersom det kanske aldrig händer igen! Aldrig varit så glad över att köa förr! LOVEU♥

30 days - dag 4

Dag 4: En film du kan se om och om igen
Filmen heter LOL och är en av mina favoriter! Ni som inte har sett en borde absolut ta o kolla på den!♥

30 days - dag 3

Dag 3: En bild av en person du kan berätta allt för
Rättare sagt två personer! Matilda och Ellen! Världens bästaste vänner som jag kan berätta allt för och prata om allt med! Underbaraste vännerna i världen! ÄLSKARERBEJBS♥ (Hoppas inte att ni mördar mig för bilden)
 
 

Orkar inte blogga idag

Hej, idag känner jag bara att jag inte orkar blogga! men jag skriver detta inlägget om vad som hände igår, så bloggar jag mer imorgon istället!
Igår var jag alltså på T-kvällen med Emma! Vi träffade mest kompisar istället för att kolla på ''State of drama'' som var där och sjöng! Träffade Mathias också, tänker inte gå in på några detaljer nu! Vi hörs imorgon eller kanske senare om jag orkar!

Trött

Hej på er! Vid halv 6 imorse vaknade jag eftersom jag skulle från stugan och hem! Anledningen till det är att jag ska på t-kvällen idag! Kanske kommer några bilder från det sen, jag vet inte! Men jag är väldigt trött pga att jag vaknade så tidigt! Så jag ska lägga mig en stund till så får vi se om jag bloggar mer idag!

30 days - Dag 2

Dag 2: En låt du lyssnar på väldigt ofta
 
 
Denna låten började jag lyssna på denna veckan, jag har hört låter förr men aldrig fastnat för den! Låten är dock väldigt gammal men när man hör gamla låtar så ploppar det upp gamla minnen! 

30 days - Dag 1

Hade helt glömt av detta! Men börjar la nu då!
 
Dag 1 - En bild på mig själv just nu!
Ingen bra bild men eftersom ljuset är lite sådär så blir bilden suddig! Som ni kanske ser så har jag inte gjort iordning mig alls! Regn bara regn, tror att det får bli en mysdag idag! Nu hade jag tänkt leta upp en film på swefilmer! Ni får gärna vara sociala på kik, då jag heter Carrowliine! 
 
 
 
 
 
 

Fiske med bror!

  
 
 
Hej, jag och min bror har precis varit ut och fiskat! Jag hade 2 gäddor på men dom slet av draget båda gångerna! Så jag förlorade 2 drag, men sen kastade min bror och fick napp! Han tog upp en av gäddorna som slet av mitt drag och som tur var så satt draget kvar in tha fisk! 
Calle fick 2 napp och fick upp en firre!
Jag fick 3 napp o fick upp noll firrar för jag är lite dålig!

Nyvaken

Godmorgon! Jag har precis vaknat och jag tänkte att eftersom jag inte har något att göra just nu så kan man ju blogga! Idag har jag inte tänkt göra så jättemycket, vi får se senare! Men jag har tänkt äta frukost om en stund och kanske kolla på en film, sen hade jag tänkt söka lite insperation, eftersom jag inte vet vad jag ska blogga om! Men är det något som ni skulle vilja se på bloggen så får ni gärna kommentera!
Vi hörs!
 

Bilder från midsommar

Fint
Här bjuder man lite på sig själv ja.. 
 
 
Alla bilder över är tagna av min syster (Cassandra Petersson)
Resten av bilderna är tagna med min mobil!
 
 
 
 
 
 
 

Dagen

Hej igen! Idag, ganska tidigt på morgonen så åkte vi hem från stugan eftersom vi skulle på kalas hos mitt kusinbarn! Så vi köpte presenter, åt och sen åkte vi till kalaset! För ungefar en timme sen så kom vi tillbaka till stugan! 
Ikväll hade jag inte tänkt göra speciellt mycket! Kanske kolla på en film eller något sånt!
Vet att jag skriver jätte korta inlägg nu men jag kommer inte på hur jag ska skriva! Vi hörs lite senare!

Gårdagen

Hej på er! Igår blev det inget bloggande, vet seriöst inte varför jag inte satte mig och bloggade! Det fanns ändå inget att göra eftersom det var dålig väder hela dagen! Jag låg i soffan nästan hela tiden! Finns inte så mycket mer att säga! Dåligt väder = inget gjort! Lite senare kommer bilderna från midsommar! 

Psyk...

Hej igen! Kom ut hit till stugen för några timmar sen! Så jag packade upp och sedan gick vi över till min moster som bor i en stuga brevid! Lite senare skulle jag, syrran och våran kusin ta bilden för att åka ut och plocka blommor tills imorgon! Så åkte vi in på en väg och kom ner till ett hus, där stod det en gammal gubbe som va blek och hade kritvitt hår! Så vevar vi ner rutan...
 
Vi: - Hej, ursäkta! Men går det en väg ner här?
Gubben: - Ja, det gör det!
Vi: - Okej, kan man fortsätta köra?
Gubben: - Nej det är min tomt!
Vi: - Okej ursäkta, då har vi kört fel!
Gubben: - Det säger alla tjuvar som kör hit!
Vi: - Vii är inga tjuvar! Du kan inte mena allvar..!
 
Så fortsätter vi be om ursäkt för att vi kört fel! Och vad gör han då? Jo han ställer sig mitt i vägen så vi inte kan köra där ifrån, så tar han upp mobilen och fotar oss!! Fatta paniken! Värdens äckligaste gubbe.. Psykiskt störd eller något! Det har seriöst aldrig hänt något läskigare i mitt liv! Vet att det kanske låter töntigt men om det hade varit du som var där så hade du också blivit rädd! Synd att man inte kunde filma det så ni kunde fått se hur äckigt det var! Säger en sak, jag ska aldrig mer vara i närheten av det stället igen!
 
När vi kommit hem så gjorde jag inte så mycket! Softade såklart♥ 
Men jag måste lägga mig nu! Har mycket att hinna med imorgon! så jag lär kanske inte blogga någonting imorgon men annars bloggar jag på lördag!

Stugan

Hej på er! Nu ska jag bara packa ihop lite snabbt och sen drar jag till stugan! Vi firar alltid midsommar där ute och såklart så kommer jag fota en hel del som sedan kommer ut på bloggen! Det är helt sjukt hur varmt det är! Eftersom det är vindstilla så blir det ju ännu varmare! När jag var ute innan så fotade jag lite smått! Bloggar mer när jag kommit up till stugan!

30 dagar

Hej, jag tänkte köra ''30 dagar'' 
Varje dag gör jag det som står i listan under, en sak varje dag!
(ex, ''Dag 1- En bild på mig själv'' så lägger jag upp en bild på mig + skriver en liten text till osv)
Jag börjar med detta imorgon!♥
 
Dag 1- En bild på mig själv just nu!
Dag 2 - En låt du lyssnar på väldigt ofta
Dag 3 - En bild av en person du kan berätta allt för
Dag 4 - En film du kan se om och om igen
Dag 5 - Något som är värt att köa länge för
Dag 6 - Hit vill jag åka
Dag 7 - En bild du börjar gråta över
Dag 8 - Någon du saknar
Dag 9 - En gång i ditt liv när du var lycklig
Dag 10 - En bild som gör dig lycklig
Dag 11 - Något du älskar att göra
Dag 12 - En låt du lyssnar på när du är ledsen
Dag 13 – Något du gör när du är ensam
Dag 14 - Din favorit stad
Dag 15 – En person du litar på
Dag 16 - En låt du gillar
Dag 17 - En sanning om dig
Dag 18 – Världens snyggaste kille
Dag 19 - Den person som känner dig bäst
Dag 20 - En person du vill vara med
Dag 21 – Din favorit plats
Dag 22 - Vad jag vill göra nästa sommar
Dag 23 – Favorit parfym
Dag 24 - En bild du gillar på dig själv
Dag 25 - Din favoritsak i rummet
Dag 26 - Mitt favoritplagg
Dag 27 - Någon du träffade nyligen
Dag 28 - En vän du aldrig vill förlora
Dag 39 - En sak som betyder mycket för dig
Dag 30 - En bild på ditt rum
 
 

Tipsa om tävlingar

Hej på er! Nu var det ganska länge sedan jag hade en tävling här på bloggen, så jag tänkte starta en snart! Men jag kommer inte på vad jag ska ha för tävlingar!
Om det är någon tävling som ni skulle tycka om så kommentera, så ska jag försöka ha en sån tävling!
 

Designfix

Hej igen! Som ni kanske ser så gör jag om min design! Den är inte riktigt klar än, men jag ska jobba på den så mycket som möjligt! Är det något speciellt som ni saknar på bloggen? Det kan vara precis vad som helst! 
Kommentera om det är något ni saknar, så ska jag försöka ordna det!
 
 
 

sister

För er som undrade hur min syster ser ut!♥
  
 

Lite om helgen + min dag

Hej på er! Det blev inget bloggande igår eftersom jag kom hem ganska sent på kvällen! På bilden över så ser ni utsikten från där jag bodde i Hönö! Det hände inte så jättemycket i helgen! Vi var ju där eftersom min lillebror hade fotbollscup (Ö-bollen)! Kan berätta att jag spräckte min iphone både framsidan och baksidan! 
Det har inte varit så jättebra väder! Det ahr varit ganska mulet och blåst en del, i söndags regnade det väldigt mycket! Elfsborg (Min brors lag) åkte ut i semi men dom kämpade bra! 
Idag runt halv ett så åkte jag in till stan för att träffa Ellen! Vi flummade mest runt men man lever la livet medans man kan..?! Jag köpte inte så mycket idag, jag hade inte så mycket pengar! Men jag köpte en glass och nutella! Kände för att piffa upp min frukost lite, så vi får la se vad det blir imorgon! 
Nu hade jag tänkt lägga mig i soffan och vila en stund! Ni får gärna skriva med mig!
Kik: carrowliine
Snapchat: carrowliine
 

Inget bloggande

Hej på er! Det kommer inte bli något bloggande under denna helgen! Har inte tid att skriva eftersom man umgås hela tiden och då vill jag intre direkt gå där ifrån för att blogga! tänkte bara göra ett snabbt inläggför att berätta detta! Men eftersom jag ska hem på söndag så kommer jag blogga så fort jag kommer hem eftersom jag har lite att berätta! Men nu måste jag sova. Vi hörs!
Puss

Om länkarna i inläggen

Hej igen! Det är några som undrar vad det är för länkar i texterna i mina inlägg! Jag kan bara säga att dom kommer dit av sig själva eftersom jag är medlem på en sida för att tjäna pengar på bloggen! Så om det kommer massa reklam och sånt så beror det på det!
Puss
 
 

Fler bilder

Här är fler bilder från igår♥

Svartvitt

 
 Här är några bilder från igår♥

Fler bilder

Hej på er! Hade bara tänkt göra ett snabbt inlägg eftersom jag måste packa ihop allt som ska med till Öckerö! Jag kommer ta med min dator så att jag ska kunna blogga under helgen. Men jag har börjat fota ganska mycket och som ni vet så har bloggen varit ganska tråkig eftersom jag aldrig lägger upp bilder! Det kommer bli mycket fler bilder i fortsättningen, ska försöka med minst en bild i varje inlägg (förutom om det är ett snabbt inlägg och om jag är stressad)
Idag är det verkligen inget roligt väder! Här regnar det och blåser! Men det var la det jag ville säga! Det kommer kanske ett inlägg senare, annars skriver jag ett när jag är framme i Öckerö/Hönö!
Ni får ha det så bra så hörs vi senare!
Puss
 

 
 
 
 
 

just LIVE

 
 
 
Lite senare idag kommer det upp några bilder! 
Puss

Josefines.se TÄVLING

Hej på er! Jag är med och tävlar på Josefines.se 
Tycker ni ska ta o vara med i tävlingen också!  
 
 (KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL TÄVLINGEN)
     
 

Städa och packa

Hej på er! Som vanligt så har jag glömt av att blogga! Men jag har ingen insperation alls just nu!
Idag hade jag tänkt städa och lite senare så ska jag packa inför Öckerö!
Jag hade tänkt sola lite idag också! 
 Någora bilder kommer upp ikväll! Vi hörs!
Puss

Lov o allt!

Hej! Har inte kunnad blogga eftersom jag har sovit hos Ellen hela veckan! I tisdags hade vi skolavslutning!
Så skönt med lov! 
Under veckan har vi inte gjort speciellt mycket! Vi har mest bara varit, levt livet uknow!
I fredags kväll så hämtade vi upp Matilda eftersom vi alla tre skulle till liseberg på lördagen!
Så igår var vi alltså på liseberg! Vi hade så himla kul och jag vill bara spola tillbaka tiden!
Jag har äntligen åkt allt!! Att man har varit så rädd för att åka något som var så kul!
Men nu är jag hemma och jag hade inte tänkt göra så mycket!
Vi hörs ikväll!
Puss

Cover - Stay

 


Tappar bort mig lite men skit samma!

"INGA TASKIGA KOMMENTARER"

 


ALLA MÅSTE SE

 

Bästaste Emma och jag

 


Fråga

Heeeeeeej! Jag har legat ute i solen ett bra tag nu och jag hoppas att jag får lite färg iaf! Det är så sååå varmt och jag dricker vatten hela tiden! Sommaren är äntligen här! 
Jag solar med hjärtformad tejp eftersom jag försöker få en soltatuering!
Men fråga på min ask så ska jag försöka svara på allt!
Puss

Projekt summer 2013

Hej igen! Under hela sommarlovet så hade jag tänkt filma och fota en hel del! Och sen efter lovet när skolan börjar igen så tänkte jag lägga ihop det bästa från det och skapa en liten video från sommaren.
Tänker kalla det för ''Projekt summer 2013''
Det va bara det jag ville säga, nu tänkte jag gå ut och sola lite! 
Det kommer antagligen upp lite bilder senare också!
Puss

Tillbaka

Hej på er! Nu kan jag äntligen använda internet igen! Vilket betyder att det blir massa bloggande!
Det va egentligen allt jag ville säga i detta inlägget och det kommer såklart fler och längre inlägg senare idag!
Men ni får ha det så bra i värmen så hörs vi senare!
Puss