Drar igång tävling snart

Hej på er! tänkte bara berätta att jag snart startar en give away med Ellen igen! Dock inte de bästa priserna men vi kör med det nu så blir det något smarrigare till nästa give away.
Ha det bäst och håll utkik här på bloggen för snart kommer det!♥

Förlåt

Hej på er! Jag har inte mått speciellt bra det senaste pga saker som hänt i skolan och sånt. Men det börjar lösa sig och känner mig redan starkare igen! Förra veckan var jag i stan och köpte oljan som jag längtat efter att få köpa. 
Sen i Söndags (om jag minns rätt) så var jag på marknad! Då köpte jag två linnen som jag verkligen velat ha ett tag!
Har bytt facebook också så för er som vill adda mig klicka HÄR
Vi hörs kanske senare♥

Checka sidan

Hej på er! Satt och kollade lite kläder på nätet då denna sidan ploppar upp! Den verkar grym ju!! En massa reor och sånt! Tycker att alla ska checka den nu. klicka HÄR för att komma dit.
 

Min lördag

 
Godmorgon på er! Jag tänkte berätta lite om dagen.
Nu på morgonen tänkte jag äta frukost och sedan sortera lite i min garderob. Jag har väldigt många kläder som jag ska slänga/skicka iväg som bara tar en massa plats! Lite senare ska jag duscha och göra mig iordning för att dra in till stan och träffa Ellen. Jag funderar på att köpa Nashi oljan när jag äntligen fått min månadspeng. Sen går nog resten av pengarna till en VS och något mer! 
 
Vi får se lite vad som händer ikväll, kanske ska sätta mig och göra några inlägg som läggs upp under nästa vecka eller något sånt! Men vi hörs ikväll♥

Fredag

Hej på er! Jag bloggade inte igår och det berodde på att jag hade sån huvudvärk efter skolan som inte gick över. Idag var vi på djurparken med skolan, inte speciellt roligt att gå runt där inne men vi hade la ändå ganska kul! 
 
Jag, Ellen, Matilda och Nicole hittade en sån där kärra mitt i djurparken så vi tog den (inte för att vi fick eller så..) men i alla fall, vi körde runt varandra i den och sen när jag låg i den så drog dom upp mig för världens brantaste backe och sen ringde några av våra kompisar och bad oss komma och då skulle dom dra ner mig igen... Det va så brant så dom nästan tappade kärran, hjärtattacken man får..!!
 
Efter vi varit på djurparken så hoppade jag, Matilda och Ellen av i stan. När jag kom hem sen så la jag mig i min säng och sov en stund! Har aldrig varit så trött på dagen förr. Men nu är jag pigg!
 
Ikväll blir det nog någon film och sen kanske jag ska skypa lite med några så får vi la se vad som händer sen. 
Men ha det så bra så hörs vi imorgon!♥
 

Första dagen i skolan

Hej på er! Jag bloggade inte så mycket igår eftersom jag fixade lite till skolan och så. 
Idag gick jag upp 6 på morgonen eftersom jag skulle hinna äta frukost innan jag skulle till bussen kvart över 7. Vi har mest softat i skolan idag. På morgonen hade vi lite info och sen skulle vi skriva en låt och sjunga den inför klassen, sjukt pinsamt men det gick väll tillslut. Sen efter det gick alla 8or till matsalen för att köra Quiz. Efter det slutade vi! 
 
Nu sitter jag här hemma framför datorn och lyssnar på Justin Bieber♥
Denna låten är jättegammal men jag älskar den! Hittade den första versionen som inte är så lätt att hitta längre, i alla fall jag som inte är bra på att hitta den!
 
Imorgon i skolan ska vi först spela brännboll och sen ska vi ta skolfoto och då kommer man nog se jättebra ut när man är helt röd i ansiktet o allt... Sen på eftermiddagen så ska jag till tandläkarn innan jag tar bussen hem igen!
 
På fredag ska vi till djurparken, jippihuuu va roligt..! Ne skoja bara men det är gött att bara chilla där med sina vänner så det blir la najs!
Vi får se om jag bloggar mer idag, eftersom skolan har börjat och allt sånt så är det svårt att hinna med! Men ha det så bra så hörs vi väll!♥♥

Hur jag redigerar mina bilder

Hej på er! Jag fick en fråga innan då en undrade hur jag redigerade en bild! Tänkte därför visa det i denna inlägget. 
 
Denna bilden är först tagen med min iphone 4, i en app som heter Retrica. Det går lika bra med kamerabilder. Men först gör du den svartvit (Om du vill) 
 Gå sen in på picmonkey och välj den bilden som du vill redigera! Du hittar picmonkey här.
 
Byt till den storlek du vill ha och klicka på ''Apply''. (Själv andvänder jag alltid 600px på bredden)
 
Efter det klickar du på ''Sharpen'' och välj det du tycker ser bra ut på din bild! (Här andvänder jag oftast 7)
 
Sen går du in på ''Exposure''
 
Här kan du antingen välja själv eller klicka på ''Auto adjust'' som jag har gjort här. Sen är det bara att spara bilden!
 
Enligt mig är detta ett väldigt enkelt sätt att redigera bilder på! Det är gratis, lätt att andvända och det finns en massa olika effekter och roligheter på denna sidan! Nu vet ni lite mer om hur jag redigerar. Jag kanske inte är bäst på att förklara men jag hoppas att ni förstod! Puss♥

Påfyllning i lagret♥

Äntligen är du här! 
 
 
 
Anledningen till varför jag har denna är för att min syster snodde min Justin Bieber parfym och gjorde slut på den, vi bestämde att hon skulle köpa en VS till mig eftersom det är mer i den + att den är billigare.
 
Hon bad sin kompis Fanny att köpa några åt henne eftersom hon skulle utomlands! På flygplatsen kostade en body mist 105:- !  
 
Jag valde Love spell eftersom jag visste vad den luktade och ah, vet såklart många fler som luktar gott och som jag ska köpa men jag måste vänta på min månadspeng först!
Hon är skyldig mig några fler parfymer men dom får jag la någon annan gång! Gå gärna in och läs hennes blogg, som du hittar HÄR!
Vi hörs lite senare! Ha det bäst♥

Redigering

Före:
Efter:

Redigering

Före: 
Efter:

Hjälp

 
Hej igen! Nu måste ni hjälpa mig.
- Vad vill ni se mer av på bloggen? 
Jag känner att jag måste få fart på bloggen och få den lite mer intressant och läsvärd. Så vad tycker ni? Ska jag börja lägga ut outfits, fler videor, tips, fler bilder, tävlingar? Kommentera gärna och berätta vad du vill se här! Kommer försöka fixa allt så kommentera precis allt ni kommer på!
Tack på förhand♥
 

Ett måste på önskelistan

Detta är en sak som ligger väldigt högt upp på min önskelista. Det är en hårolja som ger håret glans och styrka, mjukhet, hanterbarhet, volym, skydd och den reder ut tjockt och trassligt hår och gör det mjukt samt reparerar trasigt hår! Den är också jättebra för dom som använder varma värktyg som plattång. När jag var med Ellen på en cheer grej så fick man en goodiebag och där i låg det ett par presentkort och en test på denna oljan! Jag fastnade direkt för denna oljan eftersom den verkligen är jättebra! 
Du hittar oljan här!

Om igår

Hej på er! Igår bloggade jag inte mer eftersom jag typ blev sut på mina föräldrar och min lillebror... Så jag gör inläggen idag istället. Men för att alla inlägg inte ska ligga tätt med varandra så lägger jag dom tillbaka i tiden där dom skulle varit. Nu ska jag äta frukost, vi hörs senare. Puss!!♥

Designen klar!

 
Hej igen, nu är designen klar! Ska fixa några länkar bara men annars är den helt klar. Jag tänkte plocka iordning lite i mitt rum och sen tänkte jag sätta mig och göra dom dagarna jag inte gjort inlägg till (20 dagars)!
Vi hörs senare, älskar er alla! Puss♥

Tillbaka

Hej på er! Jag är äntligen hemma igen och det har varit så tråkigt i srugan eftersom det har varit så dåligt väder!
Kräftskivan blev väll lyckad, det var iallafall bra väder då! Eftersom jag inte äter kräftor så fick det bli kyckling till mig. Det blev inte så många bilder för jag glömde helt av det! Ah, vet inte riktigt vad jag ska skriva, vi åt och fiskade kräftor typ! Nu ska jag göra klart designen som jag pratat om ett tag! Vi hörs sen!

Ändrade planer

Hej igen! Blir inget mer bloggande, ska ut till stugan igen eftersom vi ska ha kräftskiva! Tror inte jag ska ta med min dator ut under helgen så jag bloggar mer när jag kommer hem! Kanske gör något inlägg på mobilen om jag har tid för det. Ska fota lite också men vi hörs på söndag! Puss och kram! ha det bra så ses vi!

the fooo ♥

Hej på er! det blev inget mer bloggande igår eftersom jag fick sitta med designen så länge, idag kommer den bli klar i alla fall. Idag har jag bara slöat och som några av er kanske vet så kom The fooo ut på spotify idag. För er som inte vet vilka dom är så var det dom som var förband på JB konserten. Det är något som jag har längtat efter väldigt länge! Alla är så himla snygga också, vilket är sjuuuukt bra! Min absoluta favorit låt med dom är ''Build a girl''. Alla låtar är sjukt bra och blir så glad när jag hör dom!! Men nu måste jag göra klart designen, vi hörs!
 
 

Ny design IGEN

 
Hej på er! Jag sitter och funderar på om jag ska göra om designen ennu en gång, känner att jag måste ha en sidomeny eftersom jag använder mig av bloggerfy så måste jag ha annonser på bloggen för att tjäna pengar. Som det ser ut just nu så ah, det ser ut som en ända röra, så nu tänkte jag sätta igång med det! Vi hörs senare!

20 dagars - Dag 1

 Detta är dock en bild från 2a augusti bara för att hon inte var inne när jag skulle fota henne! Hon heter i alla fall Nova! Har 4 katter men detta är min egna! För er som undrar vad som hänt med hennes öra så kan jag bara säga att hon fick någon slags inflammation eller något som kallas ''blod öra'' sjukt namn men hennes öra svullnade upp och det var sjukt läskigt att gosa med henne för man trodde att örat skulle sprängas! Synd att jag inte har några bilder från det för då hade jag kunnat visa! Men vi åkte till veterinären och det var ingen fara. Nu ser hennes öra ganska annorlunda ut, det har åkt ihop, det gör inte mig något att det ser ut så för det gör henne bara speciell! Jag ska kolla klart på en film och sen ska jag sova, vi hörs imorgon!

Film mys

Hej igen! Jag har faktiskt knappt gjort någonting idag. Jag har ätit, varit ute och gått och sen har jag bara suttit inne vid datorn och tv:n hela dagen! Nu tänkte jag kolla på en film och jag tror det blir Safe haven nu så får jag kolla på Pretty little liars senare! Men vi hörs ikväll, pussssssssss!

Godmorgon

Hejhej, eller godmorgon! Jag vaknade för ett tag sen och idag har jag inte tänkt göra så mycket. Kanske ska ut och gå en stund sen för att få lite frisk luft, men jag tror inte att det kommer bli så jättefint väder idag så jag får la kolla på en film eller något sen! Nu ska jag äta frukost så vi hörs lite senare, ha det bäst!

Dagens sista

Hej, detta är sista inlägget för idag! Det blir ingen klippning idag, får hoppas på imorgon istället. Men ni ska jag hoppa i säng med mobilen en snabbis innan jag ska sova. Måste börja vänja mig vid att lägga mig 10 eftersom skolan börjar snart! Men ni får ha det så bra så hörs vi imorgon!!!

Dagens citat

You only live once but
if you do it right
once is enough

20 dagars (FOTO)

Denna gången tänker jag göra klart hela och inte sluta mitt i!
 
Dag 1, ta en bild på ditt husdjur :
Dag 2, ta en bild på fem av dina sminkfavoriter :
Dag 3, dagens outfit :
Dag 4, ta bild på tre saker du ångrar att du köpt :
Dag 5, ta en bild på något som gör dig glad :
Dag 6, ta en bild på något som gör dig arg :
Dag 7, ta en bild på dina vänner :
Dag 8, ta en bild på något i naturen  :
Dag 9, ta en bild på favorit plagget :
Dag 10, ta en bild på ditt rum :
Dag 11, ta en bild på dig och ditt/dina syskon :
Dag 12, ta en bild på något som luktar gott : 
Dag 13, ta en bild på något i ditt rum :
Dag 14, ta en bild på dig och en i familjen/släkten :
Dag 15, ta en bild på vad du gör just nu :
Dag 16, ta en bild på dina nagellack :
Dag 17, ta en bild på din favorit mat :
Dag 18, ta en bild på dig på BR som kramar en nalle :
Dag 19, Ta en bild på din bakgrund som du har på din mobil :
Dag 20, ta en bild på din favorit frukt :

Wantieees

 
 
Nagellack: här / Victoria's secret: här
 

Skärp dig Caroline

Hej igen och FÖRLÅT! Har ingen insperation och då är det riktigt svårt att blogga. Vädret idag suger och det får bli en sån här ''Mys, kolla film kväll'' Vet bara inte vad jag ska kolla på.. Kanske får ta och kolla klart Pretty little liars eller något! Jag kom precis hem från stan och la mig precis i sängen för att lyssna på musik! Justin Bieber såklart!! Igår skulle jag igentligen städat mitt rum men jag orkade seriöst inte det, så jag rensade mitt smink och sedan la mig i sängen för att skriva med kompisar. Eftersom jag håller på att starta om mitt liv så tänkte jag börja skriva lite om det också + att jag ska lägga in ''Dagens citat'' på bloggen! Kanske ska be mamma klippa mig idag med, mitt hår är såååå slitet, funderar på att toppa det lite och kanske klippa upp! Men som sagt, ska skärpa mig och börja bry mig om bloggen mer! Ni får ha det så himla bäst nu så hörs vi senare!!

Favvo appen

 
Hej igen!! Tänkte bara köra med ett snabbt inlägg! Jag är på superbra humör idag, vilket jag inte var igår och ni vet ju varför! Men som tur är så finns det en app för allt. En av mina absoluta favoriter är ''PeppApp''! Det är i alla fall en app då man lyssnar på ''peptalks''! Det är en kille som pratar och ah, ni kan ladda ner appen i App Store och testa själva! Den får mig alltid på bättre humör! Tänkte gå och sätta mig med familjen nu men vi hörs kanske senare!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Systers födelsedag

I fredags förra veckan så fyllde min syster 16 år! Vi hade kalas för henne ute i stugan och ah, alla vet väll vad man gör på ett kalas? Efter kalaset så la jag mig i sängen och kollade på film! Inte så jättemycket att berätta om den dagen men lite fick ni veta i alla fall!

Designen typ klar o allt

Hej på er! Nu är designen nästan klar! Headern fick bli en gammal så länge eftersom jag inte har några bilder just nu! Men ska försöka fixa några bra bilder så snart som möjligt. Som jag lovat så kommer inläggen snart! Ska sitta och skriva nu så vi får se hur många jag hinner med idag! Är inte på så jättebra humör heller, och det beror på att en tjej bokstavligt talat förstör mitt liv och därför har jag varit ganska ''nere'' idag! Men vi hörs snart igen. Älskar er!

Annat kom emellan

 Hej på er! Som ni vet så har jag inte bloggat på ett tag och det beror på att min syster har fyllt åt, vi har flyttat hem från stugan och jag har varit magsjuk. Men jag ska börja nu igen! Jag tänkte göra ett inlägg till alla saker som hänt så ni får veta lite mer! Men allra först ska jag göra klart designen! Vi hörs om en liten stund!